Ereğli'de bisiklet kazası: 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen bisiklet kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı Ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza Kemer yolu Çavdarlı İkinciköprü üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere...

Google Haberlere Abone ol
Ereğli'de bisiklet kazası: 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen bisiklet kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı Ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza Kemer yolu Çavdarlı İkinciköprü üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Çavdarlı Mahallesi'nden çarşı istikametine giden Emre Güler, direksiyon hakimiyetni kaybederek takla attı. Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü için olay yerine ambulans çağrıldı. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralı gence yaptıkları ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedavi altına alınan Emre Güler'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili tutanak hazırlayan karakol ekipleri, kazada sürücünün kullandığı bisikleti alarak emniyete götürdü. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

CİHAN

Yorumlar