Ereğli Fatih Koleji'nden 'karne şenliği'

Eğitimde gösterdiği başarıların yanı sıra sosyal aktivitelerde de adından söz ettirmeyi başaran Ereğli Fatih Koleji, tüm öğrenci ve velilerine 'Yıl Sonu Karne Şenliği' düzenledi. Etkinlikte özel olarak getirilen oyun parkurları ile öğrenciler...

Google Haberlere Abone ol
Ereğli Fatih Koleji'nden 'karne şenliği'

Eğitimde gösterdiği başarıların yanı sıra sosyal aktivitelerde de adından söz ettirmeyi başaran Ereğli Fatih Koleji, tüm öğrenci ve velilerine 'Yıl Sonu Karne Şenliği' düzenledi. Etkinlikte özel olarak getirilen oyun parkurları ile öğrenciler doyasıya eğlendi. Veliler arası yapılan çeşitli yarışmalar da kıyasıya çekişme yaşandı. Yarışmaya katılan veliler değişik hediyelerle ödüllendirildi.

Ereğli Fatih Koleji Okul Müdürü Sadi Yanık, bu tür etkinliklerin veliler arası diyaloğu geliştirmek ve okul-veli birlikteliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Yanık, "Velilerle diyaloğu artırarak öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Okul olarak iç içe kardeşçe eğitim öğretim gördükleri okulumuzun velileri arasında iletişim, kaynaşma ve muhabbetin ne kadar iyi olduğunun örneği sergilendi. Öğrencilerimizin karne sevincine ortak olan velilerimize ve şenliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar