Erdoğan'a Balıkesir'de Demba Ba'yla Özdeşleşen Tezahürat

Balıkesir'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde fenomen olan Demba Ba tezahüratının kendisine uyarlanmış halini duyunca mest oldu.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'a Balıkesir'de Demba Ba'yla Özdeşleşen Tezahürat

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de toplu açılış töreninde konuştu. Kamu ve hususi tüketicilere ilişkin 38 hizmetin toplu açılışını gerçekleştirdiklerini dile getiren Erdoğan, 2 milyar 645 milyon bedelli yatırımların hayırlı olmasını diledi, eserlerin imalinde emeği geçenleri kutladı.

Alandakilerin 'Dik dur eğilme, bu ulus seninle' tezahüratları üstüne Erdoğan, 'Gençler, bundan endişeniz mevcut mı? Evelallah siz böyle sarp durdukça hiç tasa etmeyin. Unutmayın, sizin bu enerjiniz, bize daha ayrıcalıklı enerji veriyor. Çünkü siz Asım'ın neslisiniz, siz fetih neslisiniz. Çünkü siz, 'kim var' dendiğinde, sağına soluna izlemeden 'ben varım' diyen bir nesilsiniz' değerlendirmesini yaptı.

ERDOĞAN'I MEST EDEN TEZAHÜRAT

Erdoğan'ın konuşmasına çoklukla alandakilerin heyecanlı tezahüratları eşlik etti. Ancak bir tanesi vardı ki Erdoğan konuşmasını kesip tezahüratı dinledi ve mest bulunduğu gözlendi. O tezahürat, son günlerde fenomen durumuna gelen, Müslüm Gürses'in 'Hangimiz sevmedik' şarkısından uyarlanan 'Demba ba, Demba ba' tezahüratıydı. Alandakiler, 'Demba Ba' sözünün yerine Erdoğan'ı koymuşlardı ve iri coşkuyla sözledikleri tezahüratla Erdoğan'ı mest ettiler.

TÜRKİYE EN ÇOK BU İSİMLERİ KONUŞUYOR

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar