Erdoğan: Doğubayazıt'ta 6 vatandaşımızı kaçırıp tehdide başladılar

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da seçim sonrası BDP'nin meydanı terörize ettiğini iddia ederek "Bunlar bugüne kadar ancak tehditlerle oy alma yoluna gittiler." dedi.     Erdoğan, 1 Haziran'da...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Doğubayazıt'ta 6 vatandaşımızı kaçırıp tehdide başladılar

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da seçim sonrası BDP'nin meydanı terörize ettiğini iddia ederek "Bunlar bugüne kadar ancak tehditlerle oy alma yoluna gittiler." dedi.

    Erdoğan, 1 Haziran'da yeniden seçim yapılacak olan Ağrı'da halka hitap etti. PKK'nın ismini anmadan Doğubayazıt'ta 6 vatandaşın kaçırıldığını açıklayan Erdoğan, "Burası bizim Bitlis Milletvekilimizin ailesine ait olan bir işletme. Arkadan da tehdide başladılar. Kendisine de Bitlis'teki seçimler için o ilçeye gitmemesi yolunda tehdit yağdırmaya başladılar. Bu tehditlerle bir yere varılmaz. İki de bir partinin adını değiştirirsin, başka bir işe de yaramazsın." şeklinde konuştu. BDP'li belediyelerin hizmet yapmadığını söyleyen Erdoğan, "Bunu görmüyor musunuz?" diye konuştu.

    Siyasetin her yolu mübah görerek yapılamayacağını belirten Erdoğan, "Yalanlara karşı hepiniz dikkatli olun. Size güvenilmez insanlar haber getirdiğinde bunlara itibar etmeyin." dedi. BDP'lilerin yalana doymadığını anlatan Erdoğan, "Ne diyorlar; Ağrı'ya 15 bin polis gönderildiğini söylüyorlar. Allah aşkına nerede bu polisler? Gösterin biz de bir görelim. Hepsi 'a' dan 'z'ye yalan. 30 Mart'tan sonra Ağrı'da 2 bin gencin askere götürüldüğünü söylüyorlar. Hem komik, hem yalan." açıklamasında bulundu .

    Kadınların evlere hapsedildiğini ileri süren Erdoğan, "Çünkü biliyorlar ki, kadınlar sandığa gitseler AK Parti kazanır. Unutmayın kaleler içerden fethedilir." ifadelerini kullandı. Yalan ve iftira ile siyaset yapılmaması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar