Erdoğan: Değer mi, hiç gerek yok, o bizim muhatabımız değil

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da miting meydanından yükselen, "Vur vur inlesin, Ekmeleddin dinlesin" sloganlarına, "Değer mi, hiç gerek yok, o bizim muhatabımız değil." diyerek karşılık verdi.Erdoğan, Gökdere...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Değer mi, hiç gerek yok, o bizim muhatabımız değil

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da miting meydanından yükselen, "Vur vur inlesin, Ekmeleddin dinlesin" sloganlarına, "Değer mi, hiç gerek yok, o bizim muhatabımız değil." diyerek karşılık verdi.

Erdoğan, Gökdere Meydanı'ndaki mitingde Bursa'ya yapılan yatırımları anlattı, yapımı devam eden Timsah Arena Stadı'nın önümüzdeki sezona yetişeceğini dile getirdi. Erdoğan, şöyle konuştu: "Allah nasip eder de milletimin teveccühü ile cumhurbaşkanlığı seçilirsem size söz veriyorum. Bursa'da devam eden bütün hizmetleri tamamlayacağım. Hiçbir hizmet yarım kalmayacak. Seçimmiş bir cumhurbaşkanı, seçilmiş parlamento ile el ele verecek."

"EKMELEDDİN DİNLESİN" SLOGANLARINA, "DEĞER Mİ?" CEVABI

Meydanda, "Vur vur inlesin, Ekmeleddin dinlesin" sloganları atılması üzerine, "Değer mi, hiç gerek yok, o bizim muhatabımız değil" diyen Erdoğan, şöyle devam etti: "Bizim muhatabımız millet, siz bizim rotamızı çizdiniz. Şair ne diyor, yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan, sana selam getirdim ulu batlı hasandan. Biz böyle yürüyeceğiz. Bizim hizmet sevdamız asla bitmeyecek. Bakınız faiz yüzde 63'tü. Şimdi 8,5. Devletin borçlanması milli gelire oranla yüzde 73'tü. Şimdi yüzde 35. Yani 100 liranın 73 lirası borçtu, şimdi 35 lirası borç. Biz yolsuzlukla, yasaklarla, yoksullukla mücadele ettik bunu başardık. Bunların iftirasını atarlar ama müfteriler o iftiralarında batarlar."

"MUTLAKA SANDIĞA GİDİN, GİTMEYENLERİ GÖTÜRÜN"

Türkiye'de 10 Ağustosta bir ilk yaşanacağını belirten Erdoğan, "Sandıklarda tarih yazılacak. Ablalar durmak yok. Kapı kapı dolaşacak mıyız, bu tarihi anı birlikte yaşayacak mıyız? Çocuklarınıza, torunlarınıza bir miras bırakacaksınız. Benim annem bu oylamaya gitmişti, onu bize anlattı diyecekler. CHP Genel Müdürü 'tıpış tıpış sandığa gideceksiniz' diyor, ben diyemem. Ben milletime hakaret edemem. Milletimin iradesine ipotek koyamam. Hatırlarsanız 30 martta bunlar seçmenlere 'bas geç' diyordu, bu ne edeptir yav. Şimdi de 'tıpış tıpış gideceksiniz' diyor. O üslup bize yakışmaz. Mutlaka sandığa gidin. Sandığa gitmeye var mıyız, gitmeyenleri götürmeye var mıyız? Yeni Türkiye'nin kurulması için oy pusulasında bu kardeşiniz var, ikiyi üçü söylemeye gerek yok.”

Erdoğan konuşmasının sonunda alanda toplanan vatandaşlarla birlikte marş söyledi. CİHAN

Yorumlar