Erdoğan: Daha önce de yayınlanmaya çalışılan CD görüntüsüne engel olduk

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha önce de illegal şekide yayınlanmaya çalışılan CD görüntülerine engel olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Daha önce de yayınlanmaya çalışılan CD görüntüsüne engel olduk

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha önce de illegal şekide yayınlanmaya çalışılan CD görüntülerine engel olduklarını söyledi. Erdoğan, “Onu da engelleyen yine biz olduk. Biz bunu manevi değerlerimize ters gördüğümüz için durdurduk.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büşükşehir Belediyesi’nin Kartal Meydanı’nda düzenlediği 20 kavşak ve yolun toplu açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, “Yolsuzluk batağındaki İstanbul’u aldık bugünlere geldik. 153 yıllık hayali hamd olsun gerçeğe dönüştürdük. Yolsuzluklara son verdiğimiz için üçüncü köprü inşaatına başladık. Yolsuzlukları kesitğimiz için üçüncü havalimanına başlıyoruz. 42 milyar dolar. Dikkat edin biz buna para vermeyeceğiz. 20 yıllık müteaahit firmalara bunu verdik. Kanalistanbul projesinin adımını atıyoruz. Biz yolsuzluk yapılmasınıa izin vermeyiz. Yolsuzluk yapana da asla ve asla müsamaha göstermeyiz. 94’te yoluszuluk içindeki İstanbul’u biz CHP’den devir almıştık. Şimdi yolsuzluk iddiasıyla paritden attığı birisini CHP aday yapıyor. Adına yolsuzluk düzenlemesi yapan bu adam, kalkıyor onu Büyükşehir'e aday yapıyor. Önce geçmişindeki kara lekeleri temizle. SSK’nın genel müdürüyken yaptığınız pislikleri temizleyin. Biz hastanelerde sıralarda kuyruklarda değil miydik? Eczanelerden ilaçlarımızı doğru dürüst alabiliyor muyduk? Bunlar yolsuzluğu sorgulayamazlar. Olsa olsa yolsuzluk yaparlar.” ifadelerini kullandı.

Konuşması sırasında ezan okunan Başbakan, ezan bitene konuşmasına ara verdi. Daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Başbakan, “Ey genel müdür unutma, senin genel başkanın Baykal’la ilgili o görüntülü, hazırlıkları yapanlar da şu anda senin eline bunu verenlerdir bilirsin. Ben bu yayını ne yapın edin durdurun dedim. Ve yayın durduruldu. Genel Başkan Yardımcısı olan bir zat isim vermeyeceğim onunla ilgili de bir görüntülü CD yayınlandı. Onu da engelleyen yine biz olduk. Biz bunu manevi edğerlerimize ters gördüğümüz için durdurduk. Grup başkan vekillerine yönelik aynı görüntüler yayınlandı ve bunları engelleyen de yine biz oldu. Bakıyorum da ellerinde CD ile dolaşıyorlar. Önce siz aynaya bakın.” diye konuştu.

İnternetle ilgili alınan karara değinen Erdoğan, “İnternetle ilgili bir çalışma yapıyoruz. Bu ahlaksız yayınlar olmasın diye bunu yapıyoruz. Yok fikir özgürlüğüne engelmiş. Tam aksine, internet kalkmıyor. Bu ahlaksızlıklar, yolsuzluklar devam mı etsin? İtibarsızlaştırma hareketleri devam mı etsin?” şeklinde konuştu.



CİHAN

Yorumlar