Engelli vatandaşların temsili yemin töreninde aileler duygulu anlar yaşadı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'nda temsili askerlik yapan engelli vatandaşların temsili yemin töreninde aileleri duygulu anlar yaşadı.Jandarma teşkilatının 175'inci kuruluş yıl dönümü ve Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Bolu İl...

Google Haberlere Abone ol
Engelli vatandaşların temsili yemin töreninde aileler duygulu anlar yaşadı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'nda temsili askerlik yapan engelli vatandaşların temsili yemin töreninde aileleri duygulu anlar yaşadı.

Jandarma teşkilatının 175'inci kuruluş yıl dönümü ve Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Bolu İl Jandarma Komutanlığı'nda, çeşitli yaş ve gruptan olan 17 engelli vatandaşa yönelik temsili askerlik uygulaması ve yemin töreni düzenlendi. Törene; Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız ile engelli vatandaşların aileleri katıldı.

Cengiz Yıldız'ın açılış konuşması yaptığı törende, Kağan Çelen isimli engelli vatandaş duygularını dile getirirken, Tahsin Ertaş isimli engelli vatandaş ise duygularını şiirle dile getirdi. Daha sonra yemin töreni yapıldı. Yemin töreni sırasında aileler duygulu anlar yaşadı. Tören, resmi geçit ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar