Engelli evi hizmete açılıyor

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı ile Erzurum Ticaret Borsası (ETB)'nin ortaklaşa yürüttüğü "SODES Hayat Birlikte Güzel" projesi kapsamında yapımına başlanan engelliler için “Engelli Evi ve Terapi Merkezi”nin 13 Aralık Cuma günü hi.

Google Haberlere Abone ol
Engelli evi hizmete açılıyor

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı ile Erzurum Ticaret Borsası (ETB)'nin ortaklaşa yürüttüğü "SODES Hayat Birlikte Güzel" projesi kapsamında yapımına başlanan engelliler için “Engelli Evi ve Terapi Merkezi”nin 13 Aralık Cuma günü hizmete açılacak.

Kalkınma Bakanlığı'nca kabul edilen proje kapsamında Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumu kampüsünde yıl içinde “Engelli Evi ve Terapi Merkezi” yapımına başlanmıştı.
Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık , ETB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Hınıslıoğlu’nun girişimi ile temeli yıl içinde atılan ve Ticaret Borsası tarafından yürütülen projede; engelli evi, fizyoterapi aletleri, kütüphane ve bilgisayar sınıfının yer alacağı merkezde ayrıca çeşitli sosyal etkinlik alanları yer alıyor.

SODES” Hayat Birlikte Güzel” Projesi Koordinatörü Kamil Arı engellilere yönelik güzel bir projenin başarıya ulaşmasında desteklerini esirgemeyen Cumhuriyet Başsavcısı Apaçık ile ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu'na teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar