Emniyet şeridinde yaşam mücadelesi

Ataşehir TEM Otoyolu'nda arıza nedeniyle emniyet şeridinde bekleyen kamyona çarpan bir otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet şeridinde yaşam mücadelesi

Ataşehir TEM Otoyolu'nda arıza nedeniyle emniyet şeridinde bekleyen kamyona çarpan bir otomobilin sürücüsü ağır yaralandı. Aşırı kan kaybeden ve hayati tehlikesi bulunan sürücüyü hayatta tutmaya çalışan vatandaşlar seferber oldu. Yaralı sürücünün başına kot pantolonla tampon yapan vatandaşlar, dakikalarca sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi.

Kaza saat 12.30 sıralarında TEM otoyolu, Ankara istikameti, Dudulu Kavşağı'na yaklaşık 300 metre kala meydana geldi. İddialara göre Şahir Ergin'in kullandığı 41 UN 334 plakalı kamyon arıza nedeniyle emniyet şeridine çekildi. Bu sırada hızlı bir şekilde seyir halinde olan Yaşar Şener Atlı'nın kullandığı 34 FG 6786 plakalı otomobil kontrolden çıkarak emniyet şeridinde bekleyen kamyona arkadan çarptı. Kazayı gören yoldaki sürücüler hemen yardıma koştu. Bir şirkette yöneticilik yapan Mustafa Altunsoy, aşırı kan kaybeden Atlı'nın başına kot pantolon kullanarak tampon yaptı. Uzun bir süre kanamayı durdurmaya çalışan Altunsoy'a diğer sürücüler de yardım etti. Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluşunca sağlık ve kurtarma ekipleri ulaşmakta güçlük çekti. Bazı meraklı vatandaşlar da bebek arabasındaki çocuklarıyla üst geçitlerden kaza mahalini izleyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti. Daha sonra sıkıştığı yerden çıkartılan yaralı ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Görgü tanıkları, kazaya neden olan sürücünün uyumuş olabileceğini söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. CİHAN

Yorumlar