Emniyet Müdürü Yavuz’dan Samsun TSO’ya iadei ziyaret

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü Yavuz’dan Samsun TSO’ya iadei ziyaret

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti. Ziyarette, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya, Meclis Katip Üyesi Hüseyin Kurt karşıladı.

Emniyet güçlerinin her zaman halkın huzur ve güvenini temin etmek için canı pahasına 24 saat görevinin başında olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, "Sizlerin görevinizin kolay olmadığını biliyoruz. Güvenliğimiz için canla başla mücadele eden ve görevini başarıyla yerine getiren teşkilatınız mensuplarına, toplumun huzuru için gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Oda olarak emniyet müdürlüğümüz olmak üzere tüm kurumlarla güzel diyaloglar içindeyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emniyet teşkilatımızın huzur, güvenlik ve asayiş çalışmalarında yanınızdayız." dedi.

"24 SAAT GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Samsun’un huzur ve güvenliği için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacaklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz da "Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kenti Samsun’da tüm gücümüz ve enerjimizle halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için 24 saat aralıksız görevimizin başındayız. Bizim gayemiz, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir, huzurlu ve güvenli bir ortam bırakabilmek. Biz görevimizi yaparken, sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Birlikte hareket edersek görevimizde daha etkin ve verimli olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar