Emniyet Müdürü Öksüz, okuma salonu öğrencilerini kabul etti

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, başarılı olmak için inanmanın ve bilinçli çalışmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü Öksüz, okuma salonu öğrencilerini kabul etti

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, başarılı olmak için inanmanın ve bilinçli çalışmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Mirici, Ufuk Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci ve bir gurup öğrenci ile Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ü ziyaret etti.

Öksüz ziyarette yaptığı konuşmada öğrencilere her zaman daha iyiyi hedeflemeleri gerektiğini ifade etti. Ufuk Okuma Salonlarının öğrencilerin geleceğe güvenle bakmalarına vesile olduğunu anlatan Öksüz, "Başarılı olmak için önce inanmak sonra da bilinçli olarak çok çalışmak gerekir. İnanırsanız ve çalışırsanız başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum." dedi.

Eğitime katkısı nedeniyle Ufuk Okuma Salonu yetkililerine teşekkür eden Öksüz şunları söyledi: "Başarılı olan tüm öğrencileri tebrik ederim. Sizler mahallelerinizde, çevrenizde iyi birer rol modelsiniz. Birtakım imkânsızlıklar içinde böyle muhteşem başarılar elde etmişsiniz. Bu başarılarınızla, mahallelerinizdeki arkadaşlarınıza evde kardeşlerinize örnek oluyorsunuz."

Mersin-Der Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Mirici, bu yıl öğrencilerinden 17'sinin fen lisesini kazandığını hatırlatarak, Ufuk Okuma Salonlarının yüzde 95‘e varan yerleştirme oranı ile büyük bir başarıya imza attığını kaydetti.

Eğitimdeki başarılarının yanı sıra okuma salonlarına kayıtlı öğrenciler aracılığı ile sosyal yaraların sarılması adına birçok faaliyet yaptıklarını da anlatan Mirici, "Sadece öğrencilerin eğitimleri ile değil onlara ve ailelerine sosyal ve kültürel olarak birçok faaliyet yapıyoruz." diye konuştu.

Ufuk Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci de öğrencilerinin başarıları ile sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Değirmenci, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2012 Yılı Gençlik Projeleri kapsamında ‘Eğitimli Gençlik Hayata Sporla Gülümsüyor’ projesi ile 450 öğrenciye ulaştıklarını ifade etti. 485 puanla Özel Yıldırımhan Fen Lisesi'ne yerleşen Ufuk Okuma Salonu öğrencisi Hüseyin Averbek ise başarısında okuma salonundaki öğretmenlerinin katkısının büyük olduğunu vurguladı.
Öksüz, ziyaret sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
CİHAN

Yorumlar