Emniyet müdürlüğündeki patlamada bir kişi daha hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün atış poligonunda meydana patlamada yaralanan teknisyen yardımcısı Ahmet Maraşlı (53), Adana'da tedavisinin yapıldığı hastanede şehit oldu. Aynı olayda daha önce de gece bekçisi İsmail Kuyzu, Başkomiser...

Google Haberlere Abone ol
Emniyet müdürlüğündeki patlamada bir kişi daha hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün atış poligonunda meydana patlamada yaralanan teknisyen yardımcısı Ahmet Maraşlı (53), Adana'da tedavisinin yapıldığı hastanede şehit oldu. Aynı olayda daha önce de gece bekçisi İsmail Kuyzu, Başkomiser Mikdat Ataş ve polis memuru Hacı Canan Coşkun şehit olmuştu.

Atış poligonunda biriken barut gazının sıkışması sonucu 6 Haziran'da meydana gelen patlamada yaralanan ve vücudunun büyük bir bölümünde 3'üncü dereceden yanık oluşan teknisyen yardımcısı Ahmet Maraşlı, tedavisinin sürdüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Üç çocuk babası olduğu öğrenilen Maraşlı için yarın Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Bahçesinde tören düzenlenecek. Törenin ardından Maraşlı'nın naaşı Ulu Camii'nde öğle namazı müteakibinde kılınacak cenaze namazının ardından şehitlikte defnedilecek.

CİHAN

Yorumlar