Emniyet kemerine susturucu taktı, kazada öldü

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, yanındaki iki kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet kemerine susturucu taktı, kazada öldü

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, yanındaki iki kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden araç sürücünün emniyet kemerine susturucu taktığı ortaya çıktı. Yaşanan bu kazayla birlikte emniyet kemerinin öneminin bir kez daha anlaşıldığı belirtildi.

Kaza, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana geldi. Ankara'ya gitmekte olan C.E. yönetimindeki 51 HY 435 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole devrildi. Kazada, araç sürücüsü C.E. ile otomobilde bulunan F.B. ve Ü.D. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 ambulans ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan sürücü C.E. tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının tedavileri ise sürüyor.

Kazada hayatını kaybeden sürücü C.E.'nin emniyet kemerini takmadığı, yerine ise susturucu taktığı belirlendi. Kazayla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, “Meydana gelen kazada aracın emniyet kemeri ikazının aparatla susturulduğu görülmüştür. Emniyet kemerinin önemi bir kez daha anlaşılmıştır." denildi. Sürücüler emniyet kemeri takmaları konusunda daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet edilerek, "Bütün araç sürücülerimiz mutlaka seyir esnasında emniyet kemerini takmaları gerekmektedir.” ifadesi kullanıldı. CİHAN

Yorumlar