Emniyet Genel Müdürlüğü: Şehit polisin kalbinde pil olduğu iddiası doğru değil

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Tunceli’nde dün yaşanan olaylardan sonra vefat eden polis memuru Ahmet Küçüktağ ile ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Genel Müdürlüğü: Şehit polisin kalbinde pil olduğu iddiası doğru değil

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Tunceli’nde dün yaşanan olaylardan sonra vefat eden polis memuru Ahmet Küçüktağ ile ilgili açıklama yaptı. Polis memurunun içinde bulunduğu aracın yoğun taş altında bulunduğu sırada kalp krizi geçirdiğini belirten Emniyet, şehidin kalp hastası ve kalbinde pil olduğu iddiasının da doğru olmadığını vurguladı

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Meslektaşımız polis memuru Ahmet Küçüktağ 12.03.2014 günü Tunceli’nde görev esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza başsağlığı dileriz. Şehidimizin, görev yaptığı ekip aracının içerisinde aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdiği tanıklar tarafından ifade edilmiştir. Meslektaşımız, içerisinde bulunduğu araç eylemciler tarafından yoğun taş yağmuru altında kaldığı esnada kriz geçirmiştir. Şehidimizin görevli olduğu bölgede biber gazı kullanılmamıştır. Dolayısıyla, Şehidimizin geçirdiği kalp krizinin biber gazı etkisine bağlı olarak meydana geldiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Şehidimizin kalp hastası ve kalbinde pil olduğu iddiası da doğru değildir.”
CİHAN

Yorumlar