Emlak danışmanlığı kursiyerleri cübbe giydi, kep fırlattı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi işbirliğinde 1,5 aylık kısa sürede emlak danışmanlığı kursunda başarı gösteren 66 kursiyer bugün düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Emlak danışmanlığı kursiyerleri cübbe giydi, kep fırlattı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi işbirliğinde 1,5 aylık kısa sürede emlak danışmanlığı kursunda başarı gösteren 66 kursiyer bugün düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kursiyerler cübbe giyip, kep attı.

ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu’nun kursu başarıyla bitiren oğlu Hasan Bacaksızoğlu’na setifikasını verdiği törende tüm kursiyerlere cübbe ve kep giydirilmesi ise renkli görüntüler oluşturdu. Belgelerini alan kursiyerler törenin ardından ALTSO binası önünde kep fırlattı. Törende konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kurstan mezun olanların iş hayatını bundan sonra "Emlak Danışmanı” olarak devam ettireceğini söyledi. Kursiyerlere mesleki yaşamlarında başarılar dileyen Şahin, mesleğin son zamanlarda büyük saygınlık kazandığını ve bu kurslardan yetişen meslek erbabının daha bilinçli ve profesyonel biçimde çalıştığını söyledi. Geçmiş yıllarda 400 lira olan kurs ücretini 250 liraya çektiklerini de hatırlatan ALTSO Başkanı Şahin, odanın ticarethane olmadığını ve amaçlarının sektöre kalifiye personel kazandırmak olduğunu vurguladı. Şahin konuşmasında, “Eskiden emlakçılık neredeyse önüne gelenin yapabildiği bir meslek iken bugün profesyonel ve sertifikalanmış insanların belirli kurallar çerçevesinde yapabildiği bir iş kolu haline geldi. Böyle olunca saygınlığı artan sektöre yerli yabancı müşterinin güveni de arttı. Bundan son derece mutluyuz. Odamız ülkemizdeki odalar arasında eğitim konusunda lider bir kurumdur ve biz bu liderliğimizi sürdürmek niyetindeyiz." dedi.

Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal da, ALTSO’nun öncülüğünde düzenlenen kurslarda işbirliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 1.5 ay boyunca işinden, gücünden, çoluk çocuğundan uzak kalarak kurslara katılarak başarı gösteren kursiyerleri tebrik etti. Aysal, bu dönem kursiyerlere daha iyi hizmet verebilmek için sınıfları azami 30 kişiden oluşturduklarını söylerken bu duruma destek veren ALTSO Başkanı Şahin ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Gerçekleşen sertifika töreninin ardından da ALTSO hizmet binası önünde toplanan kursiyerler kep fırlatarak renkli görüntüler oluşturdu. Mutlulukları gözlerinden okunan kursiyerlerin sertifika törenine ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu ve Serdar Uygun, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bacaksızoğlu, Banu Okan Kavukçu, Ali Kamburoğlu, Hilmi Bilal Sözen, Yüksel Kaya, Ünal Çintaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Girenes, Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysa ve ALTSO Meclis Üyesi Ahmet Çelik katıldı.
CİHAN

Yorumlar