Emel Korkmaz: Ali İsmail’in fotoğrafına bile bakamadılar

Kayseri’de Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne neden oldukları iddiasıyla 8 kişinin yargılandığı duruşmanın sabah oturumu tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Emel Korkmaz: Ali İsmail’in fotoğrafına bile bakamadılar

Kayseri’de Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne neden oldukları iddiasıyla 8 kişinin yargılandığı duruşmanın sabah oturumu tamamlandı. Duruşma sonrasında gazetecilere açıklama yapan acılı anne Emel Korkmaz, sanıkların, çocuğunun fotoğrafına bile bakmaya cesaret edemediklerini belirtti.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ve yakınları, sanıklara tepki gösterdi. Anne, “Katiller bu fotoğrafa bakmaya bile korktu. Ali İsmail ama onlardan çok güzel hesap soracak. Utanmadan evladımız var diyorlar. Ömür boyu katil evladı olarak yaşayacaklar. Utanmadan çocuklarımız, kızlarımız var diyorlar. Sizlere hakaret mi etti ki tekmelerle, tokatlarla 8 kişi nasıl kıyabildiniz. Yürekleriniz sızlamadı mı? Binlerce Ali İsmail var. Katiller onlardan korksun. Onlardan çekinsin.” dedi. Anne Emel Korkmaz ve yakınlarının Ali İsmail’in fotoğraflarını taşıdıkları görüldü.
CİHAN

Yorumlar