Emekli polisin işlediği cinayet güvenlik kamerasında

Adana'da 54 yaşındaki emekli polis memuru Cemal Dinçer'in ayrı yaşadığı eşi Sevgi Dinçer'i (46) öldürdüğü olay iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Emekli polisin işlediği cinayet güvenlik kamerasında

Adana'da 54 yaşındaki emekli polis memuru Cemal Dinçer'in ayrı yaşadığı eşi Sevgi Dinçer'i (46) öldürdüğü olay iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerinden gasp ettiği otomobille kaçan Cemal Dinçer, kahvehanede iskambil oynarken yakalanmıştı.

Görüntülerde Sevgi Dinçer'in çalıştığı şarküteriye geliş anı yer alıyor. Dinçer'in ardından 28 yıllık eşi Cemal Dinçer içeri girip çıkıyor, elindeki beylik tabancasını beline sokuyor. Dinçer, koşarak olay yerinden uzaklaşıyor. Dinçer ayrıldıktan kısa süre sonra polis ekibi, ardından ise acil yardım ambulansı görevlileri geliyor. Daha sonra Sevgi Dinçer, sedye ile çıkarılıyor.

İddialara göre, eşi ile tartışan Cemal Dinçer, Sevgi Dinçer'e 4 kez ateş etti. Sevgi Dinçer'in telefonla konuştuğu patronu silah seslerini telefonda duydu ve 100'üncü Yıl Polis Merkezi yetkililerine olayı anlatıp yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, Dinçer'i kanlar içinde buldu. Ambulansa taşınan Sevgi Dinçer yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.Zanlı Cemal Dinçer ise yoldan geçen 31 AKF 75 plakalı otomobilin sürücüsü Bahattin Çelik'e silah çekip durdurdu ve kaçtı. Polis, Cemal Dinçer'i merkez Çukurova ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı'ndaki bir kahvehanede iskambil oynarken yakaladı. CİHAN

Yorumlar