Ekonomi muhabirleri Aytaç Sefiloğlu'nu andı

İzmir ekonomi basınının Aytaç Abla’sı gazeteci Aytaç Sefiloğlu, vefatının 14. yıldönümünde Narlıdere Aşağı Mezarlık'taki kabri başında törenle anıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ekonomi muhabirleri Aytaç Sefiloğlu'nu andı

İzmir ekonomi basınının Aytaç Abla’sı gazeteci Aytaç Sefiloğlu, vefatının 14. yıldönümünde Narlıdere Aşağı Mezarlık'taki kabri başında törenle anıldı. Törende gazeteci arkadaşları, eşi Macit Sefiloğlu ve misafirler, Aytaç Sefiloğlu ile yaşadıkları anıları anlattı.

Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı Halil Hüner, Sefiloğlu’nun sağlam karakteriyle bugünün gazetecilerine örnek olduğunu belirterek, “Önemli olan, etrafımızdaki insanlarımıza güzel anılar ve övgüyle anılan bir isim bırakabilmek. Aytaç Sefiloğlu işte bu sevgiye, takdire ulaşmış değerli bir arkadaşımız. Anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Işıklar içinde yatsın.” dedi. Gazeteci arkadaşları da yaptıkları konuşmalarda, “14 yıl geçti ve Aytaç Sefiloğlu’nun ektiği tohumlar filizlenmeye devam ediyor. Ekonomi gazeteciliğinde bıraktığı izler ve öngörüler, günümüzün gerçekleri olarak karşımıza çıkıyor.” şeklinde konuştu. Macit Sefiloğlu ise aile adına yaptığı konuşmada, “Sanki dün gibi. Oysa aradan 14 yıl geçmiş. Her yıl düzenlediğimiz törenlere katılan siz değerli dostlarımıza Aytaç adına teşekkür ediyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar