Ekmek kuyruğunda pompalı dehşetin zanlıları zırhlı araçla adliyeye sevk edildi

Mersin'de dün bir fırının önünde meydana gelen ve 2 kişinin ölümü, 9 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan kavganın şüphelileri kurşun geçirmez zırhlı araçla adliyeye sevk edildi. Polis 7 şüphelinin sağlık kontrolünden geçirilmesi...

Google Haberlere Abone ol
Ekmek kuyruğunda pompalı dehşetin zanlıları zırhlı araçla adliyeye sevk edildi

Mersin'de dün bir fırının önünde meydana gelen ve 2 kişinin ölümü, 9 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan kavganın şüphelileri kurşun geçirmez zırhlı araçla adliyeye sevk edildi. Polis 7 şüphelinin sağlık kontrolünden geçirilmesi ve adliyeye sevki sırasında geniş güvenlik önlemi aldı.

    Dün meydana gelen olayda minibüsle tatilden dönen Gaziantepli bir grup, merkez Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi D-400 Karayolu üzerindeki bir fırının önünde sıraya girmek istemeyince kavga çıkmıştı. Kavga sonrası fırıncı Hamit G.'nin pompalı tüfekle rastgele ateş etmesi sonucu ağır yaralanan Mahmut Öner ile Hasan Öner kaldırıldıkları Mersin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken 9 kişi darp ve vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralanmıştı. Olaydan sonra çalışma yapan polis pompalı tüfeği kullandığı iddia edilen fırıncı Hamit G. ile aynı aileden Vedat G., Kaya G., Eyüp G. ve fırında çalışan Mehmet Emin K. ile diğer taraftan da Fehmi Ö. ile Cebrail Ö.'yü gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 7 kişi, Çevik Kuvvet'e ait kurşun geçirmeyen zırhlı otobüslere bindirilerek Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliye sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar