Ekici: Önümüze kimse imar tadilatı ile ilgili dosya koyamayacak

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, seçim kampanyalarını genel merkez ve kendi güçleriyle yürüttüklerini belirterek, kimseden yardım kabul etmediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ekici: Önümüze kimse imar tadilatı ile ilgili dosya koyamayacak

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, seçim kampanyalarını genel merkez ve kendi güçleriyle yürüttüklerini belirterek, kimseden yardım kabul etmediklerini söyledi. Ekici, yardımı kabul ettikleri taktirde yarın önlerine imar tadilatları ile ilgili dosya konulmak isteneceğine dikkat çekerek, "Bizim önümüze hiç kimse imar tadilatı ile ilgili dosya koyamayacak." dedi.

Ekici, beraberinde CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Fethi Albayram ve Şahinbey Belediye Başkan adayı Mustafa Aslan ile birlikte Anatolian Otel’de basın toplantısı düzenledi. 21 Mart Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep’teki mitinge katılacağını duyuran Ekici, şehir için hazırladığı projeleri de basın mensuplarıyla paylaştı. Seçim propagandası döneminde huzuru bozmama düşüncesi ile yola çıktıklarını da anımsatan Ekici, şuana kadar gergin bir atmosferin yaşanmadığını vurgulayarak, "81 vilayet içerisinde, parti flama ve bayraklarının cadde ve sokaklara asılmaması örnek gösterilir hale geldi. Bu bizim önerimizdi.” ifadelerini kullandı. Seçim kampanyalarını da kendi güçleriyle götürdüklerini anlatan Ekici, “Kimseden bağış almıyoruz, kabul etmiyoruz. Allah’a şükür kimse şu saate kadar ‘Şu kadar yardım yapayım, şu gelsin’ demedi. Bir tek Gaziantepli çıkıp desin ki, ‘Bin TL verdim kampanya için.’ CHP kendi gücüyle götürüyor. Genel merkezin desteği ve bizlerin gücüyle götürüyoruz. Kimseden yardım kabul etmiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yardımı kabul ettikleri taktirde yarın önlerine imar tadilatları ile ilgili dosya konulmak isteneceğine dikkat çeken Ekici, "Bizim önümüze hiç kimse imar tadilatı ile ilgili dosya koyamayacak. Ne yapılacaksa Gaziantep için yapacağız, halk için yapacağız. Açık, şeffaf, hesap verebilir bir belediyecilik yapacağız. Her ay sonunda belediyenin hesaplarını belediye binasının önündeki bilboardlardan, ekranlardan yayınlayacağız. ‘Şu kadar paranın şu kadarını harcadık, kasada şu kadar var.’ diyeceğiz. Yürekli bir belediyecilik yapacağız." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar