EGO otobüsleri kış şartlarına hazır

Ankara Büyükşehir Belediyesi kuruluşu EGO Genel Müdürlüğü, yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için geçen yıl zorunlu hale getirilen, bu yıl da 1 Aralık 2013 günü başlayan kış lastiği yönetmeliğine gereği ağır kış koşulları bastırmadan lastikleri değişti.

Google Haberlere Abone ol
EGO otobüsleri kış şartlarına hazır

Ankara Büyükşehir Belediyesi kuruluşu EGO Genel Müdürlüğü, yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için geçen yıl zorunlu hale getirilen, bu yıl da 1 Aralık 2013 günü başlayan kış lastiği yönetmeliğine gereği ağır kış koşulları bastırmadan lastikleri değiştirdi.

Filodaki bin 846 otobüsün kışlık bakımlarını yapan EGO Genel Müdürlüğü, Başkentlilerin daha güvenli ve huzurlu yolculuk etmeleri için gerekli önlemleri aldı. Macunköy’deki yeni atölyelerde kışlık lastiklerin değişimi yanı sıra otobüslerin antifiriz ve kalorifer bakımlarını da yapan teknik ekipler, Türkiye’nin en genç otobüs filosunu daha da konforlu hale getirdi.

ARAÇ FİLOSU KIŞLIK BAKIMDAN GEÇİRİLDİ

Her ihtimale karşı araçlarda yine de zincir bulunduracaklarını bildiren EGO yetkilileri, “Kış aylarında yolları kapatanın kar değil önlem almayan araçlar olduğunun bilinciyle biz önlemimizi erkenden aldık. Araç filomuzun tümünü kışlık bakımdan geçirerek, lastiklerimizi değiştirdik. Araçlarımızın tümünde kalorifer mevcut. Onların da bakımını yaparak Başkentlilerin bu kış da konforlu yolculuk yapmaları için tedbirlerimizi aldık.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar