'Eğitimde Kişilik Tipleri ve Farkındalık' semineri

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörlüğü Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Ereğli Atatürk Ortaokulu'nda 'Eğitimde Kişilik Tipleri ve Farkındalık' konulu seminer verildiği bildirildi. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada,...

Google Haberlere Abone ol
'Eğitimde Kişilik Tipleri ve Farkındalık' semineri

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörlüğü Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Ereğli Atatürk Ortaokulu'nda 'Eğitimde Kişilik Tipleri ve Farkındalık' konulu seminer verildiği bildirildi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Atatürk Ortaokulu’nun talebi üzerine Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce seminer düzenlendi. 2013-2014 eğitim öğretim yılı sonu seminer çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Atatürk Ortaokulu öğretmenlerine eğitim verildi. Ereğli Eğitim Fakültesi'nde İletişim ve Kariyer Uzmanı Neriman Kara tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile Atatürk Ortaokulu idareci ve öğretmenleri 'Eğitimde Kişilik Tipleri ve Farkındalık' konulu seminerle mesleki çalışmalarını gerçekleştirdiler. Yeniden üniversite öğrencisi olan Atatürk Ortaokulu öğretmenleri seminer sonunda karne heyecanı yaşadılar."

CİHAN

Yorumlar