Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası'ndan Rektör Uçar’a ziyaret

Yozgat'ta kısa bir süre önce kurulan Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası İl Temsilciliği yönetimi, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof.

Google Haberlere Abone ol
Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası'ndan Rektör Uçar’a ziyaret

Yozgat'ta kısa bir süre önce kurulan Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası İl Temsilciliği yönetimi, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar’ı makamında ziyaret etti.

Sendika İl Temsilcisi Selçuk Çinar, ziyarette yaptığı konuşmada Yozgat’ta yeni kurulan ve faaliyetlerine yeni başlayan bir sendika olarak ilk ziyaretlerini Rektör Uçar’a yaptıklarını söyledi. Sendikacılığın sadece özlük haklarını aramak olmadığını, aynı zamanda kültürel hizmetler verilebileceğini ifade eden Çınar, proje bazlı sendikal faaliyetler yapılması amacıyla yola çıktıklarını ve bu çerçevede eğitim paydaşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı sendika temsilcisi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Rektör Uçar, "Düşündüğünüz çerçevede sendikal çalışmaların topluma katkı üreteceğine inanıyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar