Eğitim gönüllüsü Mustafa Kemal Özcan unutulmadı

Azerbaycan'a eğitim gönüllüsü olarak gelen ve yakalandığı elim bir hastalık dolayısıyla hayatını kaybeden Mustafa Kemal Özcan vefatının birinci yılında sevenleri tarafından anıldı.

Google Haberlere Abone ol
Eğitim gönüllüsü Mustafa Kemal Özcan unutulmadı

Azerbaycan'a eğitim gönüllüsü olarak gelen ve yakalandığı elim bir hastalık dolayısıyla hayatını kaybeden Mustafa Kemal Özcan vefatının birinci yılında sevenleri tarafından anıldı. Başkent Bakü'de gerçekleştirilen anma programına Özcan'ın birlikte çalıştığı mesai arkadaşları, öğrenciler, veliler öğretmenler ve sevenleri katıldı.
Anım programı Mustafa Kemal Özcan'ın hayatından kesitlerin yer aldığı video gösterimi ve öğrencilerinin, mesai arkadaşlarının hatıralarını anlatmaları ile devam etti. Merhumla birlikte çalışan Celil Erdem'in ise Özcan'ın kendisine gönderdiği son mesajı okuması salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.
Anma programına katılan Ağaresul Memmedov Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal'i yaşadığı sürece kendi kardeşlerinden ayrı görmediğini ifade etti. Memmedov Özcan'ın vefatıyla sevenlerinin kalbinde ölümsüzleştiğini ifade ederek '' Mustafa Kemal manevi olarak yaşıyor. O ölümü yenmeyi başardı.'' dedi.
Çalışma arkadaşlarından Mehman Zeynallı ise yaptığı açıklamada, bu gün Azerbaycan'da uzun süre eğitim faaliyetinde bulanarak ülkeye katkı sağlayan büyük bir insanı yad etmenin hüznünü yaşadıklarını ifade etti.
Anım programın sonunda katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.
CİHAN

Yorumlar