Efendimiz için 4 bin 800 çiçek toprakla buluştu

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Özel Betül Eğitim Kurumları öğrenci ve velilerinin iştiraki ile Fahr–i Kâinat Hz.

Google Haberlere Abone ol
Efendimiz için 4 bin 800 çiçek toprakla buluştu

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Özel Betül Eğitim Kurumları öğrenci ve velilerinin iştiraki ile Fahr–i Kâinat Hz. Muhammed (SAV)’in kutlu doğum haftası münasebetiyle 4 bin 800 adet çiçek okul bahçesinde toprakla buluştu.

Ana sınıfından lise son sınıfa kadar bütün öğrenciler Efendimiz için çiçekleri toprakla buluşturdu. Öğrencilerin yanı sıra okul öğretmenleri ve idarecilerinin de katıldığı çiçek dikimi renkli görüntülere sahne oldu. Özel Betül Lisesi Müdürü Nazmi Özay; “Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresinin organizasyonunda lise öğrencileri 'Efendimiz' konulu sergi açtı. Öğrencilerin hazırladıkları programda Peygamber Efendimizin ahlakı bütün güzelliğiyle sergilendi. Bununla birlikte Peygamber Efendimizin isimlerinin ve sıfatlarının yazıldığı öğrencilerin hazırladığı kurabiyelerden oluşan kermes yapıldı.” dedi.

İlköğretim Müdürü Hikmet Günhan ise; “Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde okulumuzun bahçesine Efendimiz için çiçek dikip bu şekilde kutlama yaptık hem okulumuzu güzelleştirdik hem de öğrencilerimize böyle bir etkinlikte özünde güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgi olan insanların mutluluğunu esas alan İslam dinini bizlere ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed`in ağaç dikme faziletini de anlatmaya çalıştık.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar