Edirne’de silahlı saldırı: 2 polis memuru yaralandı

Edirne’de silahlı saldırıya uğrayan 2 polis memuru bacaklarından yaralandı. Olay, gece saatlerinde, Menzilahir Mahallesi Taşköprü Sokak'ta meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Edirne’de silahlı saldırı: 2 polis memuru yaralandı

Edirne’de silahlı saldırıya uğrayan 2 polis memuru bacaklarından yaralandı.

Olay, gece saatlerinde, Menzilahir Mahallesi Taşköprü Sokak'ta meydana geldi. Bir eve silahla ateş edildiği ihbarı üzerine olay yerine yakın bulunan bir ekip, belirtilen adrese hareket etti. Saldırının yapıldığı adrese giden polis memuru Özcan Karakaşoğlu ile Mehmet Ali Uzun, saldırıyı gerçekleştiren Ö.Ç. ile karşılaştı. Şahsı almaya çalışan polis ekiplerine 7-8 el ateş edildi. Açılan ateş sonucunda polis memurları bacaklarından yaralandı.

Olay yerine iki ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı polisler ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, silahlı saldırıya uğrayan polis memurlarını hastanede ziyaret etti. Hastane çıkışında bir açıklama yapan Baştuğ, arkadaşlarının durumunun iyi, bilinçlerinin açık olduğunu, diğer ekiplerin çalışmaları sonucunda suçluların yakalanacağını kaydetti. Hastaneden ayrılan Baştuğ, olayın meydana geldiği Menzilahir Taşköprü Sokak’a giderek olay yerindeki ekiplerden bilgi aldı. Bu arada polise yapılan silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için ekipler seferber oldu. CİHAN

Yorumlar