Edirne’de dondurucu soğuk yerini yağmura bıraktı

Edirne merkez ve civarında etkili olan kar ve dondurucu soğuk yerini yağmura bıraktı.Hafta sonundan bu yana Trakya bölgesinde önce yağmur ardından da dondurucu soğuk hakim oldu.

Google Haberlere Abone ol
Edirne’de dondurucu soğuk yerini yağmura bıraktı

Edirne merkez ve civarında etkili olan kar ve dondurucu soğuk yerini yağmura bıraktı.

Hafta sonundan bu yana Trakya bölgesinde önce yağmur ardından da dondurucu soğuk hakim oldu. Zaman zaman kar yağışının de olduğu bölgede ağır kış koşulları yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında seyrettiği Edirne ve civarında bu kez yağmur yağışı etkili oluyor.

Sağanak şeklindeki yağmur şehrin alçak kesimlerdeki cadde ve sokakları göle çevirdi. Özellikle Mimar Sinan Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi ve bağlı sokaklar yüksek kesimlerden gelen yağmur sularıyla birlikte göle döndü. Rögar kapaklarının tıkalı olması nedeniyle biriken sular cadde üzerindeki vatandaşları olumsuz etkiledi. Yol üzerinde park halinde olan araçlar suya gömültü. Caddenin karşısında yer alan markete gitmek isteyen yüzlerce metre yolu kat etmek zorunda kaldı. Bölgede oturan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Belediye yetkililerini göreve çağıran vatandaşlar, her yağmur yağışının ardından benzer manzaraları yaşadıklarını anlattı. CİHAN

Yorumlar