Ecesu'nun ailesi davadan neden vazgeçtiklerini açıkladı

Sirkeci’de feribota binerken denize düşen otomobilde 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in ölümüyle ilgili davada aile, şikayetten neden vazgeçtiğini açıkladı. Her duruşmada ve basına yansıyan her haberde aynı acıyı...

Google Haberlere Abone ol
Ecesu'nun ailesi davadan neden vazgeçtiklerini açıkladı

Sirkeci’de feribota binerken denize düşen otomobilde 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in ölümüyle ilgili davada aile, şikayetten neden vazgeçtiğini açıkladı. Her duruşmada ve basına yansıyan her haberde aynı acıyı yeniden yaşadıklarını belirten aile, bu nedenle şikayetlerinden vazgeçtiklerini belirtti.

Aile adına Avukat Ejder Demir yazılı açıklama yaptı. Olayın hatırlatıldığı açıklamada, söz konusu kaza ile ilgili olarak sorumlular hakkında kamu davası açıldığı kaydedildi.

Avukat Demir, “Müvekkillerim hukukun üstünlüğüne ve yargının bağımsızlığına inanmakta olup yaşadıkları bu vahim olayı psikolojik açıdan halen atlatmaya çalışmaktadırlar. Her duruşmada ve basına yansıyan her haberde aile aynı acıyı yeniden yaşamakta ve hayatları yeniden alt üst olmaktadır. Açıkladığımız bu nedenlerle müvekkillerim sorumlular hakkında kamu davası olarak devam edecek olan davadaki şikayetlerinden vazgeçmişlerdir. Konu ile ilgili olarak tüm kamuoyunun hassas duygu ve düşüncelerinden ötürü teşekkür eder, benzer kazaların yeniden yaşanmaması için her ilgili tarafından gerekli tüm önlemlerin alınmasını dileriz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar