Ebru sanatı, minik ellerle buluştu

Dörtyol Özel Gümüş Koleji anasınıfı öğrencileri, sanatın en güzeli boyaların suyla dansını görmek bir yana yapma imkanı da buldu. Derslerdeki başarının yanı sıra sosyal faaliyetlerin de önemine binaen yapılan etkinliğin küçük yaşta...

Google Haberlere Abone ol
Ebru sanatı, minik ellerle buluştu

Dörtyol Özel Gümüş Koleji anasınıfı öğrencileri, sanatın en güzeli boyaların suyla dansını görmek bir yana yapma imkanı da buldu.

Derslerdeki başarının yanı sıra sosyal faaliyetlerin de önemine binaen yapılan etkinliğin küçük yaşta sanatsa faaliyetlerin geleceğe zemin hazırladığına işaret eden Gümüş Koleji Resim Öğretmeni Yasin Yıldırım, “İnsanın tüm kişiliği bu yaşlarda oluşuyor ve atılan zeminin çok iyi olması için sanatsal faaliyetlere de ağırlık verilmesi gerekiyor. Bu nedenle Ebru sanatının çok önemli olduğunu söyledi.

Gümüş Koleji Müdürü Cabir Göksu, derslerdeki başarının yanı sıra sosyal gelişime de önem verdiklerin söyledi. Göksu, “Çocuklarımızın yabancı dilden derslere çok iyi hazırlanması için ana sınıfı eğitimi büyük önem taşıyor. Onların sanatsal yönleri ancak bu tür faaliyetlerle gelişebilir” dedi.

Gümüş Koleji anasınıfı öğrencileri de ebru sanatını öğrenmekten son derece mutlu oldular. Minikler, yaptıkları ebruları sudan çıkartıp, arkadaşlarına gösterdiler. CİHAN

Yorumlar