"DYP'nin bayan adayı Diyarbakır'da tek başına parti gibi çalışıyor"

Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Funda Kaya, şehirde tek başına seçim kampanyası yürütüyor.

Google Haberlere Abone ol
"DYP'nin bayan adayı Diyarbakır'da tek başına parti gibi çalışıyor"

Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Funda Kaya, şehirde tek başına seçim kampanyası yürütüyor. İl ve ilçe teşkilatları olmadan belediye başkanlığı için faaliyet yürüten Kaya, özellikle kadınlardan destek görüyor. Bölgede seçim çalışmasını yürütmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Kaya, " Hiçbir üyem yok. Bu nedenle halkımın bana destek vereceğine inanıyorum. Halkıma güveniyorum ve onlardan desteklerini bekliyorum. " dedi.

Seçim bütçesinin olmadığını ve yerelde yürüttüğü çalışma için hiçbir yerden destek almadığını vurgulayan Funda Kaya, bir kadın olarak tek başıma mücadele ettiğini söyledi. Diyarbakır'da Doğru Yol'u tekrar canladıracaklarını vurgulayan Kaya," Çok güzel bir kitleye sahibiz. Çok güzel bastırılmış duyguları canlandırıyoruz. Büyükşehir Belediyesi'ne başkan adaylığım bittikten sonra Doğru Yol'u tekrar canladıracağız. Buradaki hedefimiz işsizliğe ve çaresizliğe son vermek. Halkın ev kadılarımızın sesi olmak. Susturulmuş seslerin sesi olmak. Ben, bastırılmış kadınların sesi olmaya geldim. " diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar