Düzeltme- Ankara Barosu avukatları Soma için adliye önünde toplandı

Sayın abonemiz;'Ankara Barosu Soma için gönüllü avukat listesi oluşturuyor' başlıklı haberimizde sehven Ankara Barosu'nun kendi üyeleri arasında Soma'daki facia için gönüllü avukat topladığına dair bir ifade sehven yer almıştır. Doğrusu,...

Google Haberlere Abone ol
Düzeltme- Ankara Barosu avukatları Soma için adliye önünde toplandı

Sayın abonemiz;

'Ankara Barosu Soma için gönüllü avukat listesi oluşturuyor' başlıklı haberimizde sehven Ankara Barosu'nun kendi üyeleri arasında Soma'daki facia için gönüllü avukat topladığına dair bir ifade sehven yer almıştır. Doğrusu, Ankara Barosu avukatları olacaktır. Haberimizi yeniden düzenleyerek servis ediyoruz.

Ankara Barosu’na bağlı avukatlar Manisa Soma’da yaşanan maden faciası için Ankara Adliyesi önünde bir araya geldi. Yakalarına siyah kurdele takan avukatlar adına konuşmayı Ankara Barosu Başkanı Sema Aksoy yaptı. Manisa Barosu ile irtibata geçtiklerini belirten Aksoy, mağdur ailelerin hak ve hukuk mücadelesinde birlikte hareket edeceklerini söyledi. Aksoy ayrıca, “Şuanda gönüllü listesi oluştu. Baromuzda çok sayıda meslektaşımız ücretsiz gidip orada gerekirse günlerce kalarak hak, hukuk takipçisi olma yolunda iradelerini bize beyan ettiler.” dedi.

CİHAN

Yorumlar