Dünyada gündem olan kitap: 80 Orgazmda Dünya!

Hamburg'da yaşayan Henriette Hell adlı genç bir gazeteci aralarında İstanbul'un da bulunduğu dünyanın seksen kentindeki orgazm tecrübelerini kitaplaştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Dünyada gündem olan kitap: 80 Orgazmda Dünya!

Tüm dünyada kocaman alaka gören, tyükselişma yaratan ve birtakım ülkelerden sansürlenen Grinin Elli Tonu kitabından sonra Almanya'da çıkan bir kitap hadise oldu. 30 yaşındaki Alman gazeteci Henriette Hell, dünyada 80 ülkede yaşadığı orgazm deneyimini kitap durumuna getirdi. Kitabın adı de ilginç. Jules Verne'nin 'Seksen Günde Devri Alem' isimli meşhur romanından esinlenen Hell, kitabına '80 Orgazmda Dünya' adını koydu.

Grinin Elli Tonu tyükselişmaları daha bitmeden Almanya 'da çıkan bir kitap yeni bir tyükselişma yarattı ve gündemin ilk sırasına yerleşti.

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan Henriette Hell isimli gazeteci aralarında İstanbul 'un da olduğu dünyanın 80 kentinde yaşadığı orgazm tecrübelerini 'Dikkat geliyorum! 80 orgazmda Dünya' isimli kitapta topladı.
Almanya'da son günlerin maksimum konuşulan kitabı 16 Mart'ta tüketicilere çıkacak. Kitabın ön siparişlerle şimdiden tükendiği söyleniyor. 30 yaşındaki Alman gazeteci, kitabını, Leipzig Kitap Fuarı'nda tanıtacak.

İSTANBUL GECELERİ DE KİTAPTA

Gezdiği ülkelerdeki erkeklerle yaşadığı orgazm tecrübelerini ayrıntılı bir şeklide söyleyen yazar, İstanbul'da yaşadığı aşk gecesini kitabın 'Boğaziçi'nden yatak hikayeleri' isimli bölümde anlatıyor. Kitabın 26 sayfalık ön tanıtımında bu bölüm yer almadığı için yazarın İstanbul'daki aşk öyküsünün bilgileri henüz bilinmiyor. Yazarın, kitabında Dünya'nın bir fazla fazla ülkesinin yanı paradigma Hindistan'dan Kahire'ye, Tanzanya, New York, Tayland, Kamboçya, Vietnam, Paris, Peru ve Roma'da yaşadığı orgazm öyküleri anlatılıyor.
Hell, dolaştığı devletlere dair de bir harita hazırladı.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar