Dumlupınar Mahallesi'ne taziye evi

Seyhan Belediyesi, Dumlupınar Mahallesi'nde taziye evi açtı. Açılışı yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçim döneminde birçok söz verdiklerini ve bu sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi. İlk açılan taziye evinin Dumlupınar...

Google Haberlere Abone ol
Dumlupınar Mahallesi'ne taziye evi

Seyhan Belediyesi, Dumlupınar Mahallesi'nde taziye evi açtı. Açılışı yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçim döneminde birçok söz verdiklerini ve bu sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

İlk açılan taziye evinin Dumlupınar olduğunu belirten Başkan Karalar, 3 taziye evinin inşaatının da devam ettiğini de söyledi. Karalar, "Bizler seçim dönemin de bazı vaatlerde bulunduk, bazı sözler verdik. Bu sözleri Allah izin verirse teker teker yerine getiriyoruz. 'Taziye evleri açacağız' dedik, 'Büyük mahallerde 2, küçük mahallerde bir taziye evi açacağız' dedik. Şimdi bir tanesini açıyoruz. İnşallah Ramazan ayından sonra 3 tanede kapalı semt pazarı yapacağız. Görev süresinin sonuna kadar kapalı semt pazarı sorunu kalmayacak. Ablalarımız yazın güneşin, kışında yağmurun altında, çamurda alışveriş yapmaktan kurtulacaklar. Bunlar zaten bizim görevimiz, görevimizi yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının, kardeşlik ve dostluk ayı olduğunu belirten Başkan Karalar, "Her gün bin 200 kişiye yemek veriyoruz. Burada 1000 kişiye iftar vereceğiz. Ramazan ayı; barış ayıdır, kardeşlik ayıdır, kavgaların unutulduğu aydır. Kim küs ise barışması gerekiyor. Olanın olmayana yardım etmesi gerekiyor. Dinimizin emrettiği de budur." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar