Dörtyol Gençler Birliği şampiyon oldu

Süper Amatör Ligde mücadele eden Dörtyol Gençler Birliğispor son maçını İskenderun Stadında Belen Belediyesporla yaptı ve maçı 5-1 kazanarak şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.İskenderun Stadında maç öncesi Süper Amatör Lig şampiyonluğunu...

Google Haberlere Abone ol
Dörtyol Gençler Birliği şampiyon oldu

Süper Amatör Ligde mücadele eden Dörtyol Gençler Birliğispor son maçını İskenderun Stadında Belen Belediyesporla yaptı ve maçı 5-1 kazanarak şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.

İskenderun Stadında maç öncesi Süper Amatör Lig şampiyonluğunu garantileyen Dörtyol Gençler Birliğispor Şampiyonluk Kupasını Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk'ün elinden aldı. Kupa töreninde, Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk'ün yanı sıra Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Dörtyol Gençler Birliğispor Başkanı Ali Rıza Günaydın ve yönetim kurulu hazır bulundu.

Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk burada yaptığı konuşmada; "Dörtyol Gençler Birliği futbolcuları ve yöneticileriyle birlikte geçen yılda Süper Amatör Lige çıkarak bir kupa vermiştik. Bu yılda de yine Şampiyonluk kupasını Dörtyol Gençler Birliğine veriyoruz. Başarının çalışkanlık, azim ve centilmenlik ile geleceğinin en güzel örneğini bize gösteren Dörtyol Gençler Birliğispor'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ise, Dörtyol Gençler Birliğispor'un başarılarının devamını diyerek Kulüp Başkanı Ali Rıza Günaydın'a çiçek takdim etti.

Dörtyol Gençler Birliğispor Kulübü Başkanı Ali Rıza Günaydın maç sonrası futbolcularını tek tek tebrik ederek; "Şampiyonluk yolunda fedakarca hiç yorulmadan inanarak mücadele eden başta futbolcularımız ve teknik heyetimizi kutluyor şükranlarımı sunuyorum" dedi. CİHAN

Yorumlar