Dolu yağışı her tarafı beyaza bürüdü

Çorum'da aniden bastıran dolu yağışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı. Alaca ve Ortaköy ilçelerinde özellikle yoğun şekilde yağan dolu nedeniyle, sürücüler zor anlar yaşadı. Yaklaşık 20 santimden fazla yağan dolu kentin bazı bölgelerini...

Google Haberlere Abone ol
Dolu yağışı her tarafı beyaza bürüdü

Çorum'da aniden bastıran dolu yağışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı. Alaca ve Ortaköy ilçelerinde özellikle yoğun şekilde yağan dolu nedeniyle, sürücüler zor anlar yaşadı.

Yaklaşık 20 santimden fazla yağan dolu kentin bazı bölgelerini beyaza bürüdü. Çorum-Ortaköy yolu Cemilbey civarında ise yağan dolunun oluşturduğu beyaz görüntüyü görüntülemek isteyen sürücüler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alaca ve Ortaköy yollarının bazı bölgelerinde ise yağan dolu nedeniyle karayolu ekipleri yarım saat dolu temizleme çalışması yaptı. Yoğun yağış nedeniyle Çorum-Alaca yolunda araç kuyruğu oluştu, ekiplerin yarım saatten fazla süren temizleme çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Dün Çorum genelinde sıcaklık artı 30 derece iken bugün sabah saatlerinden itibaren sıcaklık 9 dereceye kadar düştü. İlk olarak yoğun şekilde yağan yağmurun ardından yağan dolu vatandaşları da tedbirsiz yakaladı.

CİHAN

Yorumlar