Dolandırıcılar muhtarlara dadandı

Muhtarların cep telefonlarına "TC Muhtarlar Koordinasyonu" adıyla mesaj gönderen dolandırıcılar 30'ar lira talep etti

Google Haberlere Abone ol
Dolandırıcılar muhtarlara dadandı

Sivas'ta, muhtarların cep telefonlarına "TC Muhtarlar Koordinasyonu" adıyla mesaj gönderilerek 30 lira talep edildiği ve bu yolla dolandırılmak istendikleri bildirildi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu olarak kendilerine ait internet sitesi ile dergilerinin olduğunu söyledi.

Muhtarların telefonlarına "Türkiye Cumhuriyeti'nin kalkınma ve gelişimine katkı sunan siz değerli muhtarlarımızın, Cumhurbaşkanlığı ile duygu, düşünce, şikayet ve önerilerinin sağlanmasını kolaylaştıracak, T.C. Muhtarlar İletişim Koordinasyon Dergisi ve WEB sitesine üye olmaları gerekmektedir" yazılı mesaj geldiğini anlatan Koç, mesajda muhtarlardan verilen PTT hesabına 30'ar lira yatırmalarının istendiğini belirtti.

Muhtarlar Konfederasyonu ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğiyle görüştüklerini, böyle bir çalışmanın olmadığını öğrendiklerini ifade eden Koç, söz konusu mesajın dolandırıcılık girişimi olduğunu anlayarak muhtarları uyardıklarını, böylece dolandırıcılık girişimini önlediklerini kaydetti.

Yorumlar