Doktor ve Nişanlısına Korkunç İnfaz

Sapanca'da doktor Emine Küçük ile Mustafa Bayrak'ın cesetleri, yol kenarındaki bariyerlerin yanında defalarca bıçaklanıp silahla ateş edilmiş halde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Doktor ve Nişanlısına Korkunç İnfaz

TEM'in Sapanca Kurtköy TIR Parkı'nda dehşet... Doktor Emine Küçük ile ilaç temsilcisi Mustafa Bayrak'ın cesetleri, yol kenarındaki bariyerlerin birlikte defalarca bıçaklanıp silahla ateş edilmiş durumda bulundu. Bayrak (28) ve tabip Küçük'ün yakınları, 450 bin TL'ye sattıkları ev yüzünden öldürülmüş olabileceklerini ileri sürdü.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bulunan iki cesedin, bir tabip ve bir ilaç mümessiline ilişkin bulunduğu öğrenildi. İki ceset, 'Ölüm üçgeni' şekilde da anılan ve Kürt işadamı Behçet Cantürk cinayetinin işlendiği bölgenin yakınlarında bulundu.

DEVRİYE GEZEN POLİSLER FARK ETTİ

Olay, dün gece TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde tali yolda meydana geldi. Bölgede meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı devriye atan polis ekiplerinin yerde hareketsiz yatan iki insan gövdesi görmesi üstüne vaziyeti 112 Acil ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler alanda yaptığı araştırmalar neticesinde yerde yatan cesetlerden birinin 28 yaşındaki İlaç Mümessili Mustafa Bayrak'a diğerinin ise 32 yaşındaki Düzce nüfusuna kayıtlı tabip Emine Küçük olduğunu belirledi.

İKİ AY SONRA AĞABEYİYLE EVLENECEKTİ

Bayrak ve tabip Küçük' ün yakınları, 450 bin TL'ye sattıkları ev yüzünden öldürülmüş olabileceklerini ileri sürdü. Doktor Emine Küçük'ün iki ay sonra öldürülen Mustafa Bayrak'ın ağabeyi Halit Bayrak ile evleneceği öğrenildi. Öldürülen tabip Emine Küçük'ün işleri bulunduğu gerekçesiyle nişanlısı Halit Bayrak'ın kardeşi Mustafa Bayrak ile ev satışı için gittiği öğrenildi.

BIÇAK VE KURŞUN İZLERİ

Yapılan ilk tetkikte Mustafa Bayrak'ın vücuduna aldığı 14 bıçak darbesi ve 4 kurşunla, Emine Küçük'ün ise 2 bıçak ve gene kurşunla vefat ettiğini belirledi. Yakınları Adli Tıp Kurumu önünde sinir krizleri geçirdi.

'EVİNİ SATACAKTI'

Mustafa Bayrak'ın kuzeni Süleyman İnce, 'Bize sabah erkenden haber geldi. Öldürülen Mustafa Bayrak benim kuzenim. Bunlar Sapanca'da kuzenimin nişanlısı bulunan Emine Küçük'ün Sapanca'da evini satacaktı ve buradan kuzenimle ortak yola çıktılar. Alacak şahıs 'Bizim aracımız mevcut sizin araç ile gelmenize lazım yok' diyince bunları almışlar evi devretmek için Sapanca'ya gitmişler. Evi 450 bin yada 500 bin TL'ye devrettikten sonra bunlar kurşunlanıyor ve bir kenara atılıyor kocaman ihtimalle. Alıcı bize söylendiğine oranla Aselsan'da mühendis olduğunu söylemiş, birlikte bir de güvenlikçisi varmış, polis varmış öyle bir izlenim vermişler. Kuzenim Mustafa Bayrak ilaç mümessili, Emine Küçük ise doktordu, aile hekimiydi. Halit Bayrak şimdi cenazelerle ilgileniyor.' dedi.

Cenazelerin yapılan otopsinin peşinden memleketleri Artvin'de toprağa verileceği söylendi.

KIZINI ALMAK İÇİN UĞRAŞIYORMUŞ

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde TEM Otoyolu üstündeki bir TIR parkında cesedi bulunan Emine Küçük'ün, aile hekimi şekilde Düzce'de 9 sene vazife yaptığı, geçen sene eşinden boşanması üstüne tayinini isteyerek İstanbul'da göreve başladığı belirlendi. Emine Küçük'ün, mahkemenin kızının velayetini babasına vermesi üstüne bir süredir boşandığı eşiyle kızını alabilmek için görüştüğü kaydedildi.




Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar