Doktor çifti, kaza ayırdı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi TEM Otoyolu'nda aracın camını silmek için aracından inen doktor, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Araçta bulunan doktorun aynı hastanede görev yapan doktor eşi fenalık geçirdi.    İstanbul...

Google Haberlere Abone ol
Doktor çifti, kaza ayırdı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi TEM Otoyolu'nda aracın camını silmek için aracından inen doktor, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Araçta bulunan doktorun aynı hastanede görev yapan doktor eşi fenalık geçirdi.

    İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği'nde görevli doktor İsmail Köklü (29), aynı hastanede görev yapan doktor eşi Nagihan Köklü ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatili için gittikleri Ankara'dan İstanbul'da ki evlerine dönmek üzere yola çıktı.

    İsmail Köklü kullandığı 34 BH 5039 plakalı otomobilinin camını silmek için Topağaç köyü yakınlarında durdurarak emniyet şeridine çekti. Araçtan inen Köklü'ye Metin Y. yönetimindeki 41 RF 391 plakalı kamyon çarptı. Ağır yaralanan Köklü'nün yardımına doktor olan eşi koştu. Eşini çağırdığı ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köklü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

    Köklü'nün aynı hastanede birlikte görev yaptığı doktor eşi, ölüm haberiyle fenalık geçirdi.

    Kamyon şoförü, gözaltına alındı. CİHAN

Yorumlar