Diyarbakırlı minikler komutanlarla birlikte Sürgün İnek’i seyretti

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı’nın yürüttüğü valiliğin de destek verdiği ‘Bilinçli ve Güvenli Yaşam Projesi’ kapsamında çocuk yuvasında kalan 40 çocuk, komutanlarla birlikte yeni vizyona giren ‘Sürgün İnek’ filmini seyretti.

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakırlı minikler komutanlarla birlikte Sürgün İnek’i seyretti

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı’nın yürüttüğü valiliğin de destek verdiği ‘Bilinçli ve Güvenli Yaşam Projesi’ kapsamında çocuk yuvasında kalan 40 çocuk, komutanlarla birlikte yeni vizyona giren ‘Sürgün İnek’ filmini seyretti. Çocuklar daha sonra Sikorsky helikoptere binerek fotoğraf çektirdi.

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı’nda ağırlanan çocuklar ilk olarak komutanlarla birlikte, vizyona yeni giren 'Sürgün İnek' adlı filmini izledi. Daha sonra Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, İl Jandarma Komutanı Albay Hilmi Atabay’ın katıldığı yemek programında bir araya geldiler. Çocuklar, programın sonunda Jandarma Hava Grup Komutanlığı'nın pistindeki helikoplere bindi, pilotlarla unutulmaz bir gün geçirdi. CİHAN

Yorumlar