Diyanet İşleri Başkanı Görmez: Allah hayırlı kararlar aldırsın

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, “Türkiye’nin ve bölgenin içinden geçtiği süreçlerde yüce Rabbimiz, karar verme mekanizması içinde olanlara hayırlı kararlar aldırsın.” dedi.     Görmez, Sheraton Otel’de...

Google Haberlere Abone ol
Diyanet İşleri Başkanı Görmez: Allah hayırlı kararlar aldırsın

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, “Türkiye’nin ve bölgenin içinden geçtiği süreçlerde yüce Rabbimiz, karar verme mekanizması içinde olanlara hayırlı kararlar aldırsın.” dedi.

    Görmez, Sheraton Otel’de onuruna verilen kahvaltıya katıldı. Görmez, buradaki konuşmasında, Cuma sabahı bir kandil sonrası bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Allah’ın kazançları bereketli kılmasını dileyip hayırlı işlerde muvaffak etmesini istedi.

    Ülkenin ve bölgenin geçtiği süreçlere dikkat çeken Görmez, "Allah, bu konuda karar verme konumunda olan, karar verme mevkiinde olan büyüklerimize kardeşlerimize hayırlı kararlar aldırsın. Ülkemizi her türlü kötülükten her türü afetten muhafaza eylesin. Barış ve kardeşlik içerisinde ebediyete doğru hep birlikte yürümeyi bizlere nasip etsin." diye konuştu.

    Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e günün öneminden dolayı bir tablo hediye etti. Kahvaltıya, Müftü Arif Gökçe ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

    Görmez, Berat Kandili dolayısıyla Adana’ya gelmiş ve Sabancı Merkez Camii’nde kandil dolayısıyla dün akşam vaaz etmişti. CİHAN

Yorumlar