Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü'nden öğrencilere spor malzemesi yardımı

Manisa Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü, Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine spor malzemesi yardımında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü'nden öğrencilere spor malzemesi yardımı

Manisa Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü, Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine spor malzemesi yardımında bulundu. Okulun spor salonunda düzenlenen malzeme dağıtımında konuşan Kulüp Başkanı Murat Emgener, amaçlarının gençlerin boş vakitlerini sporla geçirip dışarıdaki kötü etkenlerden uzak kalması olduğunu söyledi.

Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü olarak, çocukların maddi anlamda gelişmelerine önem verdikleri gibi manevi olarak da gelişmelerini sağlamak için çaba gösterdiklerini belirten Emgener, “Ahlâklı, edepli, dürüst, vatanını seven nesiller yetişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz.” dedi. Kulüp olarak daha önce de okullara spor malzemesi yardımı yaptıklarını hatırlatan Emgener, bu yılın ilk yardımını Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne yaptıklarını, yardımların bundan sonra da devam edeceğini bildirdi. Murat Emgener, öğrencilere forma, şort, tozluk, futbol, basketbol ve voleybol topu, masa tenisi ve badminton raketi ile satranç takımını teslim ederken yanında mushaf da verdi. CİHAN

Yorumlar