Dicle Nehri’nde kaybolan çocuk için arama çalışmaları yeniden başladı

Şırnak’ta Dicle Nehri’nde dün kaybolan 10 yaşındaki çocuk tüm aramalara rağmen bulunamamıştı ve havanın kararmasından dolayı çalışmalara ara verilmişti. Dün ara verilen arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı. Cizre’de...

Google Haberlere Abone ol
Dicle Nehri’nde kaybolan çocuk için arama çalışmaları yeniden başladı

Şırnak’ta Dicle Nehri’nde dün kaybolan 10 yaşındaki çocuk tüm aramalara rağmen bulunamamıştı ve havanın kararmasından dolayı çalışmalara ara verilmişti. Dün ara verilen arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

Cizre’de dün öğle saatlerinde 2 arkadaşı ile birlikte serinlemek için Dicle Nehri’ne giren 10 yaşındaki İsmail Güzel, nehirde kayboldu. İsmail Güzel’in suda kaybolduğunu fark eden arkadaşları durumu ailelerine bildirdi. Nehir kenarına gelen ailesi ve yakınları çocuğa aramalarına rağmen bir türlü ulaşamadı. Durumun Cizre Emniyet Müdürlüğü’ne bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Van Emniyet Müdürlüğü’nden yardım istedi. Van'dan helikopterle Şırnak’ın Cizre ilçesi’ne gelen polis ekipleri, sivil araçlarla olay yerine geldi. Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları akşam saatlerine kadar devam edildi, ancak çocuk bulunamadı.

Havaların kararmasından dolayı akşam ezanı ile beraber dün ara verilen çalışmalara bu sabah yeniden aramalara başlandı.

CİHAN

Yorumlar