Devrilen iş makinesinden fırlayan operatör ağır yaralandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir şantiyede çalışan iş makinasının devrilmesi sonucu araçtan fırlayan operatör ağır şekilde yaralandı.Alınan bilgiye göre olay bu gün öğle saatlerinde meydana geldi. Tatvan ilçesinde ki bir şantiyede kepçe...

Google Haberlere Abone ol
Devrilen iş makinesinden fırlayan operatör ağır yaralandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir şantiyede çalışan iş makinasının devrilmesi sonucu araçtan fırlayan operatör ağır şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay bu gün öğle saatlerinde meydana geldi. Tatvan ilçesinde ki bir şantiyede kepçe operatörü olarak çalışan Hüseyin Özdeş (33), kepçeyle iş başındayken kepçenin dengesinin bozulması üzerine devrildi. Kepçenin devrilmesiyle operatör Özdeş, araç içinden fırlayarak kafa üstü sert kayalıkların üzerine düştü. Araçtan fırlamanın etkisiyle ağır şekilde yaralanan Özdeş, iş arkadaşlarının 112’yi araması üzerine olay yerine gelen ambulansla Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane acil servisinde ilk müdahalesi yapılan Özdeş’in çapmaya bağlı olarak beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Hayati tehlikesi bulunan Özdeş’in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor. CİHAN

Yorumlar