‘Devlet kaynaklarını peşkeş çekenlerden hesap sorulmalı’

Ege Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Danışman, 17 Aralık'taki üç ayrı yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
‘Devlet kaynaklarını peşkeş çekenlerden hesap sorulmalı’

Ege Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Danışman, 17 Aralık'taki üç ayrı yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Ülkenin düştüğü ortamdan bir an önce kurtulması gerektiğini aktaran Danışman, “Düşüncede özgür, geleceği aydınlık, refah seviyesi yükselmiş ve muasır medeniyetler merhalesine erişmiş, hukukun üstünlüğünü kabullenmiş bir Türkiye özlemi çekiyoruz. Yönetenlerden, görevlerini yapmalarını bekliyoruz.” dedi.

Ülkenin huzur ve barışının yolsuzluklardan, talandan, yetkisini aşarak kişisel çıkarları için tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yiyenlerden geçmediğini ifade eden Genel Başkan Danışman, şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimizin huzuru barış, kardeşlik ve hukukun üstünlüğünü tesis eden, sosyal adaleti uygulayan yönetimlerden geçmektedir. Bu huzur, ülkede demokrasiyi, kendine yapıldığında darbe, kendi yaptığında ise hukuk diye gösterenlerden, devlette hukukun üstünlüğü sistemini çökertenlerden, devlet kaynaklarını birilerine ya da yandaşlarına peşkeş çekenlerden, devlet mevkilerini çiftlik yaparak devlet içinde devlet olanlardan hesap sorulmasını istiyoruz.” CİHAN

Yorumlar