Destici: Bütün süreçleri değerlendireceğiz

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhurbaşkanlığı sürecine yönelik olarak, ’’Resmi olmayan mevcut bir aday var ama iktidar partisinin bir aday çıkaracağı da söyleniyor. Biz burada bütün bu süreçleri değerlendirip bu adaylardan birisine...

Google Haberlere Abone ol
Destici: Bütün süreçleri değerlendireceğiz

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhurbaşkanlığı sürecine yönelik olarak, ’’Resmi olmayan mevcut bir aday var ama iktidar partisinin bir aday çıkaracağı da söyleniyor. Biz burada bütün bu süreçleri değerlendirip bu adaylardan birisine mi destek vereceğiz.’’ dedi.

Ankara İçkale Otel’deki ‘Genişletilmiş İstişare Toplantısı’ sonrası partilerinin cumhurbaşkanlığı süreci ile ilgili kararı için aceleleri olmadığını ifade eden Destici, "Mevcut bir aday var ama resmi olmayan iktidar partisinin bir aday çıkaracağı da söyleniyor. Biz burada bütün bu süreçleri değerlendirip bu adaylardan birisine mi destek vereceğiz. Yoksa kendi adayımızı mı çıkaracağız. Bütün bunları değerlendirip bütün bu süreçleri ve ondan sonra sadece buradaki kurullarımızla değil, bunun dışındaki kurullarımızla da birtakım sivil toplum örgütleri ile de gönül bağı içerisinde bulunduğumuz dernek ve vakıflarla da yan kuruluşlarımızla da görüştükten sonra, muhtemelen bu önümüzdeki haftayı geçer. BBP olarak biz o zaman kararımızı açıklarız diye düşünüyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar