Dereler köyü sakinlerinden Yiğit'e: Yolumuzu dahi biz yaptık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit’i ağırlayan Dereler köyü sakinleri, “Biz yolumuzu dahi kendi imkanlarımızla yaptık.

Google Haberlere Abone ol
Dereler köyü sakinlerinden Yiğit'e: Yolumuzu dahi biz yaptık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit’i ağırlayan Dereler köyü sakinleri, “Biz yolumuzu dahi kendi imkanlarımızla yaptık. Artık belediyenin hizmetleriyle kucaklaşmak istiyoruz.” dedi

MHP Samsun Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, Dereler köyü sakinleriyle bir araya geldi. Köy sakinleri Yiğit’e sorunlarını dile getirdi. Belediyeden hizmet görmediklerini ileri süren köy sakinleri, “Biz yollarımızı dahi kendi imkanlarımızla yaptık. Bir yol dahi yapamayan belediyeden başka bir şey de beklemiyoruz. Bizim tek amacımız belediyenin köylüsüne de sahip çıkmasıdır. Biz merkeze en yakın köyüz, ama doğunun köylerini andırıyoruz.” şeklinde dert yandı.

"YOLLARI TAMAMEN YAPACAĞIZ"

Belediyenin köyleri ihmal ettiğine öne süren MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “Sadece köylerimiz değil, merkez mahallerimizde de yol sorunu var. Biz altyapımızı ve yollarımızı sadece bir kez yapacağız. Seçimden seçime yapılan yama yollar artık Canik’te olmayacak. Bir kez yapacağız, ama ömürlük yapacağız. Hizmet ederken adaletli davranacağız. Köylerimizi sık sık ziyaret edip sorunlarınız varsa bunları çözüme kavuşturacağız.” diye konuştu.

"İŞ MAKİNELERİ 24 SAAT ÇALIŞACAK"

Canik’in iş makinelerinin arızalı olduğuna dikkat çeken Yiğit, “Biz bu iş makinelerinin tadilatlarını yapıp günün 24 saati çalıştıracağız. Çünkü Canik’te yapılacak çok işimiz var. İlk 2 yıl içinde ise 41 projemizin tamamını bitireceğiz. Sonra yeni projeleri hayata geçireceğiz. Bizlere inanın ve güvenin. Allah’ın izniyle Canik örnek alınacak bir ilçe olacak. Kuracağımız tesislerle İlkadımlı da, Atakumlu da günün yorgunluğunu atmak için Canik’e gelecek.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar