Depo yangınında evinin yandığını düşünen kadın fenalaştı

Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen yangında depo olarak kullanılan dükkanda bulunan 30 bin liralık tuhafiye malzemesi zarar gördü.

Google Haberlere Abone ol
Depo yangınında evinin yandığını düşünen kadın fenalaştı

Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen yangında depo olarak kullanılan dükkanda bulunan 30 bin liralık tuhafiye malzemesi zarar gördü. Evin yandığını zanneden üst kattaki evin sahibi ise sinir krizi geçirdi.

Karşıyaka Mahallesi Kanije Sokak üzerinde Yaşar Aydoğdu adlı kişiye ait tuhafiye malzemelerinin bulunduğu depo olarak kullanılan dükkânda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kepenklerle kapalı dükkândan çıkan dumanı gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk olarak kapalı olan dükkanın kepeklerini kırarak yangına müdahale etti. Dükkan içerisinde mutfak tüpü olduğunun öğrenilmesi üzerine polis olay yerine güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdı.

3 katlı binanın altında meydana gelen yangını haber alan üst katta oturan bir kadın evinin yandığını düşünerek sinir krizi geçirdi. Kendisini yerlere atan kadını akrabaları güçlükle olay yerinden uzaklaştırarak sakinleştirebildi. Depoda bulunan 30 bin TL’lik tuhafiye malzemelerinin yanışını izleyen dükkan sahibinin eşi Saliha Aydoğdu, “Sebebini ve ne olduğunu ben de bilmiyorum. Ben sergi açmaya gittim sabah. Hiçbir şey yoktu. Ama sonradan ne oldu anlayamadık, komşular gelip haber verdi. Ben şimdi gözümle görmedim kimseyi suçlayamam. Ama ne olduğunu bende bilemem.” dedi.

Yangın sonrası soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri depodan iki adet mutfak tüpünü dışarıya çıkarmasıyla büyük bir facianın atlatıldığı ortaya çıktı.
CİHAN

Yorumlar