Denizli Valisi Demir, Kredi Yurtlar Kurumu’nu ziyaret etti

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’nda kalan öğrencileri ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Denizli Valisi Demir, Kredi Yurtlar Kurumu’nu ziyaret etti

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’nda kalan öğrencileri ziyaret etti. Sosyal tesislerde öğrencilerle görüşen Demir, sıkıntılarını dinledi. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Sebehattin Akgül, İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, KYK Denizli Bölge Müdürü Alaattin Aktaş da hazır bulundu.

İlk olarak sosyal tesisleri gezen Vali Demir ve beraberindeki heyet, yemekhane bölümünde öğrencilerle biraraya geldi. Burada öğrencilerle sohbet eden Vali Demir, öğrencilerin sorunlarını yerinde dinleme fırsatı buldu. KYK Bölge Müdürü Aktaş’a sıkıntıların giderilmesi için çalışma yapılması talimatı veren Demir, daha sonra yurt binalarında öğrencilerle görüştü. Son olarak da yurt personeliyle toplantı yaptı. Yurtta kalan öğrencilerin son derece saygılı yetiştiğini gözlemlediğini söyleyen Vali Demir, hizmetlerden memnun olduğunu belirtti. Fiziki iyileştirme çalışmalarının hızla devam ettiğini sözlerine ekleyerek, üniversitedeki öğrenci sayısının her geçen yıl artmasını gözönünde bulundurduklarını ve bina sayısını arttıracaklarını ifade etti. CİHAN

Yorumlar