Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na Ümit Varol seçildi

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin (DGC) olağan genel kurulunda başkanlığa Ümit Varol seçildi.

Google Haberlere Abone ol
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na Ümit Varol seçildi

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin (DGC) olağan genel kurulunda başkanlığa Ümit Varol seçildi. Genel kurul DGC Basın Merkezi'nde yapıldı. Divan başkanlığını Alnur Kalemci’nin yaptığı kurulda eski Başkan Önder Varol tekrar aday olmadı. Kurulda verilen bir teklif üzerine başkan adayı olmak için sarı basın kartı şartı kaldırıldı. Kurulda başkanlığa Tahir Aygün, Sedat Kurt ve Ümit Varol başkanlığa aday oldu.

    174 üyeden 140'ının oy kullandığı seçimde oyların 71'ini alan Ümit Varol, DGC'nin yeni başkanı olurken, Sedat Kurt 53, Tahir Aygün ise 13 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı. DGC Başkanı Ümit Varol, genel kurula katılarak oy kullanan üyelere teşekkür etti. DGC yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Ümit Varol, Casim Alan, Arif Zor, Adem Erdağı, Mithat Yalçınkaya, Mesut Güler, Ömer Altıntaş."

    DGC Denetleme kurulu Mustafa Kemal Kaya, Ali Uzun ve Zafer Acar'dan oluşurken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF) genel kuruluna ise Ümit Varol, Kadir Altınoluk, Muhammet Karaçay ve Salih Civelek seçildi. CİHAN

Yorumlar