Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: Herkesin başkanı olacağım

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan mazbatasını aldı. Denizli İl Seçim Kurulu’na Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le birlikte gelen Zolan mazbatalarını Denizli İl Seçim Kurulu Başk.

Google Haberlere Abone ol
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: Herkesin başkanı olacağım

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan mazbatasını aldı.

Denizli İl Seçim Kurulu’na Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le birlikte gelen Zolan mazbatalarını Denizli İl Seçim Kurulu Başkanı Necla Akkuş’dan aldı. Mazbatayı almasının ardından bir açıklama yapan Zolan, milletin iradesinin sandığa yansıdığını söyledi.

Zolan, “İnşallah bize inanan ve güvenenlere en üst düzeyde hizmet etmek ve onurlandırmak amacıyla vermiş oldukları yükü taşıyacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Denizli’de yaşayan herkesin başkanı olmak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla almış olduğumuz bu yükü inşallah en iyi şekilde emaneti taşımak nasip olsun. Denizli’nin ilk büyükşehir başkanı olmak çok önemlidir. 10 yıllık tecrübemizle yaptığımız işlerin daha güzelini daha fazla inşallah yapacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Bize oy veremeyenlerinde hizmetinde olacağım. Denizlimiz daha iyiye ve daha güzele gidecek.” dedi. CİHAN

Yorumlar